luni, 23 ianuarie 2012

Happy Chinese New Year: the Year of the Dragon!

the Year of the Dragon.Anul Dragonului de Apa începe la 23 ianuarie 2012 si se termina la 9 februarie 2013.
Daca anul Iepurelui (3 februarie 2011 - 22 ianuarie 2012) este un an liniștit, al preocupărilor casnice si artistice, al atitudinii pașnice si diplomate, anul Dragonului este un an al acțiunilor energice si curajoase, al proiectelor de mare amploare.
In anul Dragonului se inițiază proiecte si acțiuni spectaculoase, indraznete, uneori excentrice sau implicând riscuri insuficient cantarite. Se iau decizii rapide, uneori suprinzatoare, cu efecte greu de anticipat, dar cu șanse mari de reușita. Anul Dragonului este un an al curajului, al inspirației de moment.
In general, anul Dragonului 2012-2013 este un an bun in plan personal. Este o perioada favorabila pentru casatorii si pentru a face copii, dar exista tendința de a cheltui excesiv cu ocazia acestor evenimente.
In afaceri, anul Dragonului marchează o schimbare importanta fata de stagnarea din anul Iepurelui. Anul Dragonului este favorabil dezvoltării afacerilor si începerii unor afaceri sau proiecte noi.
Va exista tendința de implicare in proiecte ambițioase, grandioase. Este un an al realizărilor spectaculoase, dar si al eșecurilor răsunătoare.
In anul Dragonului se pot obține câștiguri mari, dar uneori cu investiții la fel de mari si/sau cu riscuri pe măsura. Pentru reușita in afaceri sunt importante relațiile si alianțele, dar rolul cel mai important este al liderului vizionar.
In plan politic, anul Dragonului 2012-2013 aduce accentuarea luptei pentru putere si polarizarea spectrului politic. Deviza anului este "scopul scuza mijloacele". Se apelează fara scrupule la manipulare, mita etc. si vom asista la riposte dure.
Gândiți-va bine ce vreți sa realizați, care va sunt posibilitățile si încotro va îndreptați! In anul Dragonului 2012-2013 veți avea parte de schimbări bruște si de răsturnări de situație si nu veți avea timp sa va gândiți pe îndelete. Daca sunteți pregătit cu obiective clare si chiar cu o schița de strategie, veți putea profita de oportunitățile neașteptate, luând decizii rapide.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Cum ar spune Pavel Stratan: "M-am născut de ziua mea" pe 23 ianuarie am făcut şi eu 40 de anişori şi ne-am cam destrăbălat ca dragonii, vreo 2 zile, în rest toate bune !!!