marți, 31 ianuarie 2012

A joy to nJoy!

njoy_poscol_st_hex_svȘtiu, am sau am avut o mulțime de cunoștințe și prieteni care, ca majoritatea oamenilor care nu au cunoștințe în ale hardware-ului, au deliberat și au achiziționat sisteme desktop PC preambalate de la marile magazine, gen Metro, Carrefour…

Greșit! De la marile magazine cumperi cârnați, pește proaspăt, oferta cu portocale etc, dar nu sisteme desktop PC!!!

Pe lângă faptul că pe afară e vopsit gardul… valoarea reală a PC-ului este la doi metrii de cârnați distanță de valoarea plătită! În plus probabilitatea e mare să ai probleme cu garanția, cu angajații, care sunt total pe lângă…

420x420Sfatul meu este să evitați pe cât posibil astfel de magazine și căutați astfel de produse în magazinele de profil! Dacă preferați să alergați online prin magazine, ca de exemplu Cel.ro, LikeIt.ro, MarketOnline.ro puteți găsi PC-urile nJoy.

Noua gamă de Desktop PC-uri de la nJoy a fost lansată la începutul lunii ianuarie a acestui an.

Aceste PC-uri se disting printr-un design modern și stilizat (vezi poza alăturată), prin performanță și calitate și nu există diferențe între acestea și cele vândute de marii producători consacrați de pe piața IT internațională.

Mai mult de cât atât, noua gama de Desktop PC-uri de la nJoy a fost special concepută pentru a satisface o gamă cât mai largă de utilizatori și oferă atât configurații pentru office, cât și sisteme pentru împătimiții jocurilor, capabile să ruleze ultimele generații de jocuri video!

La nJoy România ai certitudinea că fiecare sistem vândut este testat și certificat în prealabil, garanția fiind de 2 ani.

Pe site-ul nJoy puteți găsi noile serii desktop PC: Seria N1 Niobium, Seria N2 Maze, Seria N3 Niobium și Seria N4 Maze.

Preferatul meu din seria maze desktop pc este liderul: Seria N4 Maze cu un procesor Core I3 Sandybridge 3,3 GHz, Chipset Intel H61, cu 1,5 TB HDD, memorie de 4GB DDR3 1333 MHZ și o placă video GT 430 PCI-EX 2.0 cu memorie video de 2048 MB sDDR3.

M-am luat cu vorba și am uitat să spun că (un lucru important pentru cei care nu vor să se plimbe prin magazinele online menționate mai sus) noua gamă de Desktop PC de la nJoy se mai găsește și în off-line, în rețeaua de magazine a partenerilor nJoy. pentru a consulta lista partenerilor nJoy puteți accesa următoarea legătură: www.njoy.ro.

Informații suplimentare, comentarii și alte lucruri interesante despre nJoy puteți găsi și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/nJoyRO.

O scurtă și rapidă comparație:

Seria N4 Maze Seria N3 Niobium Seria N2 Maze Seria N1 Niobium
Pret recomandat: 1,599.00 RON Pret recomandat: 1,099.00 RON Pret recomandat: 949.00 RON Pret recomandat: 799.00 RON
Procesor Core I3 Sandybridge Procesor Dual Core A4 Procesor Dual Core Procesor 2.6GHz
1TB HDD & 4GB RAM 500GB HDD & 2GB RAM 500 GB HDD & 2GB RAM 250 GB HDD & 2GB RAM
Video GT 520 1GB DDR3 Video HD 6410 HDMI Video X4500 1024 MB Video GeForce 7025

Poate vă întrebați de ce să cumperi un produs nJoy? Pentru că…

1. nJoy este o marca înregistrata romanesca de produse IT.

2. nJoy si-a consolidat una din primele pozitii intre marcile IT inregistrate din Romania, dezvoltand 12 categorii distincte de produse pana astazi. Inca de la inceput

3. produsele nJoy au fost create pentru a raspunde la cerintele majore ale pietei de consumer cu accent pe calitate la preturi competitive.

A joy to nJoy!

Niciun comentariu: