vineri, 2 decembrie 2011

Tenaris a investit 5 milioane de dolari într-un Centru de Servicii la Ploiești

imageGrupul Tenaris a inaugurat, la Ploiești, un Centru de Servicii dedicat clienților săi din industria gazelor și cea petrolieră, în urma unei investiții de peste 5 milioane de dolari.

Noul centru este amplasat în incinta Parcului Industrial Ploiești și oferă servicii de tip Vendor Managed Inventory (VMI) pentru OMV Petrom și alți clienți din industria gazelor și cea petrolieră.

VMI include o gamă de servicii personalizate pentru activitățile de explorare și producție, inclusiv planificarea, gestionarea stocurilor și livrări just-in time la sondă, printre altele. Serviciile VMI sunt menite să diminueze costurile, să reducă riscurile operaționale, să contribuie la îmbunătățirea indicatorilor de securitate în muncă și să garanteze calitatea produselor tubulare pe tot parcursul procesului, de la procesul de producție până la punctul final de utilizare.

„Prin noul nostru centru de servicii, ... , în plus, oferim mai multă flexibilitate și servicii de top. Inaugurarea de astăzi este parte a angajamentului Tenaris de a fi prezent acolo unde clienții au nevoie de noi”, a declarat în timpul ceremoniei de inaugurare Gabriel Podskubka, Area Manager Tenaris pentru Europa de Est.

Tenaris a fost prezentă în România din 2004, prin subsidiara sa Silcotub S.A. De atunci, compania a investit peste 150 de milioane de dolari în capacitățile de producție. Mai mult, planurile companiei pentru investiții în 2011-2013 se ridică la alte 150 de milioane USD. Principalele proiecte vizează construcția unei noi facilități de filetaj pentru țevi petroliere (OCTG) și o nouă linie de finisare pentru țevi folosite în industria energetică.

Puteți afla mai multe despre această companie urmărind canalul Youtube Tenaris: http://www.youtube.com/user/tenaris

Articol inspirat de www.forbes.ro

Un comentariu:

Masaj erotic Sibiu spunea...

un blog interesant foarte, bune artcolele, felicitari