joi, 24 iunie 2010

Mi-e frică de viitor pentru că mă întorc în trecut!

Sunt un cetățean obișnuit al acestei Românii, care a așteptat cu înfrigurare ca cei 20 de ani ai lui Brucan să treacă (atunci l-am trecut Dunărea pentru acea perioadă de 20 de ani, fără să știu ca el a fost gentil cu noi, perioada e cu mult mai mare!).


ACUM, CHIAR SUNT ÎNGRIJORAT! DACĂ GUVERNUL NOSTRU (E AL NOSTRU ȘI TREBUIE SĂ NI-L ASUMĂM) ÎMPREUNĂ CU PREȘEDINTELE AU PUS ÎNTR-UN DOCUMENT OFICIAL FAPTUL CĂ PRESA ATENTEAZĂ LA SIGURANȚA NAȚIONALĂ, ATUNCI TOTUL DEVINE POSIBIL! TOTUL!

Acum înțeleg de ce Președintele a plâns de nenumărate ori, el știa de ce planuri are cu țara asta, cu noi, și plângea de mila noastră! De, e și el om!

SE SPUNE CĂ SPERANȚA MOARE ULTIMA, DAR MOARE!
NE VEDEM ÎN TRECUT!

SAU POATE, NU! DACĂ MAI GĂSIM OAMENI CA ACESTA:

           


3 comentarii:

Anonim spunea...

Stati linistit domnule blogger cornean, ca n-o sa ne fie mai rau, chiar daca se inchid antenele si irealitatile (ceea ce nu se va intampla oricum).

Presa, asa cum e acum, nu e libera, e controlata. Antenele si Irealitatea indeamna oamenii la sinucidere, dupa cum sunt sigur ca ati vazut, ca doar vad ca urmariti aceste posturi TV. Ii indeamna la vandalism, dupa cum sunt sigur ca stiti.

Aveam asteptari de la Ponta, ma gandeam ca in sfarsit vine si in PSD noua generatie, dar vad ca nu face altceva decat sa taraganeze cat mai mult lucrurile, fara sa aduca vreo solutie coerenta, doar vorbeste ca sa se afle in treaba, el se da drept aparatorul poporului, dar stie la fel de bine ca nu sunt bani.

De alde Orban si Antonescu nu mai zic nimic, ca mi se face rau numai cand ii vad cum se umfla in pene si-si dau aere ce importanti sunt ei. Nici acum nu si-au dat seama ca alegerile s-au terminat, si ca le-au pierdut. Intr-un fel, mi-e mila de ei.

Tot pe noi cei din mediul privat o sa cada si pleashca asta pana la urma.

Hai noroc.

Acelasi Anonim

Unknown spunea...

Se pare ca nu ati inteles despre ce este vorba, domnule Anonim!!!

Exprimarile dumneavoastra tendentioase ma lasa sa inteleg ca sunteti cel putin simpatizant "portocaliu"! Respect asta, dar raman la parerea ca formularea "presa atenteaza la siguranta nationala" este o aberatie din punct de vedere democratic! Din punct de vedere dictatorial, nu!

PS O simpatizati pe "miss" Roberta? Nu poti sa nu o simpatizezi avand in vedere ca e de-a noastra din Ploiesti, nu?

Anonim spunea...

E din Ploiesti? Nu stiam, dar ma bucur. Cert este ca la Camera Deputatilor cheltuielile sunt in continua scadere de vreo 2 ani incoace, in timp ce la Senat se dau bani pe aerul din camerele de hotel (ghiciti cine da banii si al cui e hotelul?) in care domnii senatori trebuie sa stea la Bucuresti pe timpul vacantei parlamentare.

Prabusirea monedei nationale e o chestiune de siguranta nationala Iesitul in strada si asediul guvernului sunt chestiuni de siguranta nationala. E tarziu si nu mai stau acu sa va explic ceea ce sunt sigur ca stiti si dvs :)

Cu respect,
Anonimu'