joi, 18 martie 2010

Arde gazul de pomană!

imagePrimesc azi prin poștă o notificare de la GDF SUEZ – Direcția Clienți & Business prin care sunt anunțat ca înregistrez o datorie la plata facturilor de gaze naturale!
E na!? Încep să mă gândesc că poate tranzacțiile mele online cu cardul la plata acestor facturi nu au mers cum trebuie! Nu s-au făcut plățile… dar cum? Pentru că eu am primit confirmări de plată electronice!!! Jale mare, ce mai! Jalea mare a ținut până în momentul în care am dat cu ochii de suma datorată! 0,3 lei!… Am fost trântit la pământ de râs!  
image
Domnul director Laurențiu Mușat - Direcția Clienți & Business a cheltuit o groază de bani (munca funcționarilor să țină evidențe, tehnoredactarea notei, trimiterea prin poștă) să mă amenințe pe mine cu sistarea furnizării gazelor naturale pentru ”enorma” sumă de 0,3 lei! Trăiasca managerul… care putea totuși să adauge suma la factura viitoare… dacă îl ducea capul!
Bineînțeles că i-am scris un e-mail, nu m-am putut abține! Bașca că e-mailul l-am trimis și la compania mama www.gdfsuez.com!
image

Domn’ director arde gazul de pomană!… dar are evidențe bune cu oamenii răi care fură din sudoarea poporului…

3 comentarii:

Sa.Ai.O.Nara spunea...

Ce tareeeeeeeeeeee!!! Inloc sa cheltuiasca banii pe taierea copacilor, transformarea in hartie, printare, mana de lucru, expedierea... mai bine puneau ei cei 0,3 lei la bataie. Ce BATAIE de joc. HUAAA! Ma intreb daca la ei acasa vin avertizari de genul acesta.(Ei... "boss-ii"; apropo de cate feluri sunt BOSS-ii? De 3 feluri: 1. little boss, 2. big boss, 3. scârBOSS; nu stiu ce ma face sa cred ca ei fac parte din a 3-a categorie)

Sa.Ai.O.Nara spunea...

Trebuia sa publici si mailurile trimise :D Vrem sa vedem si noi cum i-ai facut de rahat. Pardon, CACAo.

Robert Codescu spunea...

+ un vot de la mine la PRAHOVEANUL ANULUI categoria bloggeri, chiar dacă sunt şi eu înscris acolo


http://www.ph-online.ro/prahoveanul-anului/item/572-robert-codescu