sâmbătă, 20 martie 2010

Prahoveanul anului!

Ieri s-a făcut un comentariu la postarea cu numele de ”Arde gazul de pomană!” de către d-nul Robert Codescu imageîn care spunea ca mi-a acordat un vot la PRAHOVEANUL ANULUI, categoria Bloggeri!
Curios, pentru că nu m-am înscris în această competiție m-am dus să văd despre ce este vorba! Omul avea dreptate! Cineva mă adăugase pe site-ul www.ph-online.ro, la rubrica Bloggeri!
Iată ce spun organizatorii:

Dacă te-ai săturat de ciumaci, pitici-porno şi aceeaşi 7-8 politicieni, PHonline.ro îţi propune să faci ceva în sensul ăsta. Te ajutăm noi, cu cel de-al şaptelea proiect online: www.PrahoveanulAnului.ro, locul în care vom acorda recunoaşterea publică acelor prahoveni care merită să fie promovaţi.

Pe www.ph-online.ro/prahoveanul-anului aveţi lista cu care pleacă la drum topul celor mai buni dintre prahoveni. Ordinea este alfabetica, iar lista categoriilor poate fi extinsa sau modificata oricand. Pana atunci, trimite la prahoveanulanului@gmail.com Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza propunerea ta, propuneri de categorii şi linkuri relevante pentru cei nominalizaţi, astfel ca aceşti oameni să fie vizibili cu ceva mai multe informaţii, fotografii.

Facem asta pentru că ne-am săturat de mediatizarea aceloraşi feţe de cretini şi/sau sociopaţi, dar şi pentru ca generatiile de prahoveni care se afla acum în grădiniţe, în şcoli şi în licee, să poată avea, la îndemână, modele de viata autentice.  

Poţi vota pe www.ph-online.ro/prahoveanul-anului! Ştergem comentariile negative: în secţiunea asta promovăm, nu denigrăm!

Ei, acum că am intrat – în urma demersului unui binevoitor – in horă, atunci să jucăm!
Rog toți vizitatorii blogului meu, dacă consideră că merit un loc în clasamentul celor de la PHonline.ro,
ATUNCI VOTAȚI PENTRU MINE URMÂND ACEASTĂ LEGĂTURĂ:

http://www.ph-online.ro/prahoveanul-anului/item/137-nicolae-zidaru

MULȚUMESC ANTICIPAT PENTRU VOT!

Untitled-1

3 comentarii:

Robert Codescu spunea...

Să înţeleg că merit o bere pentru semnalare !?!?!! OK atunci măcar să ne votăm între noi !!!!!!!!!!





Aha era să uit iar 5* de la mine la PRAHOVEANUL ANULUI !!!!!!

Unknown spunea...

Domnule, aveti dreptate! Meritati o bere! Multumesc pentru semnalare!

Polar_Bear spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.