luni, 19 septembrie 2016

Cornu Urban Velo Race - Ediția I

Organizatorii concursului Cornu Urban Velo Race mulțumesc celor care au făcut posibil acest concurs!
În primul rând mulțumim domnului Cornel Nanu, primarul nostru, pentru implicarea pe partea de organizare și logistică. 
Mulțumim președintelui organizației PSD Cornu, Iulian Voica, pentru ajutorul acordat atât în organizare cât și material.
Mulțumim Consilierilor locali PSD care au contribuit pentru premiile oferite câștigătorilor: Cîrciu Nicolae, Iancu Marius, Ionescu Bogdan, Isar Sorin, Manta Ioan, Savu Nicolae și Tudor Nicolae (ordinea este alfabetică).
Mulțumim Directorului tehnic, Marinică Valentin, pentru implicare în desfășurarea concursului din punct de vedere tehnic.
Mulțumiri aducem și echipajului SMURD care ne-a asistat pe tot parcursul concursului... ne pare bine că au venit degeaba!!!
 :)
Mulțumim, de asemenea, Secției de Poliție Rurală Nr. 4, reprezentată de Comisar Șef de Poliție Bucătaru Marius și Șef Poliție Comunală Cornu, Popa Liviu, care împreună cu colegii dânșilor au asigurat securitatea traseelor.
Mulțumim doamnei Chițu Daniela - care este„mama concursului de biciclete” pentru că a fost prima organizatoare acum 4 ani! - pentru sfaturi și prezență.
Și nu în ultimul rând, mulțumim participanților!
 
Prezența lor ne-au umplut sufletele de bucurie, ne-a dat sentimentul că nu am muncit în zadar și ne-a ambiționat... la anul o să fie și mai și!
La final declarăm: Cornu Urban Velo Race - Ediția I a fost un success!

Niciun comentariu: