sâmbătă, 11 mai 2013

The State of .RO #Domains

AgileMedia.ro este prima agenție din Romania care monitorizează continuu toate domeniile .ro, in acest moment peste 350K.

The State of .RO #Domains [Infografic] arată așa:

The-State-Of-RO-Domains

După cum se poate observa 38% din domeniile românești sunt „moarte”! Moartea acestora este cauzată de perioada pe care sunt rezervate, „pe viață” e cam mult după părerea mea, unele domenii au fost „omorâte” pentru a înlătura concurența, altele pentru a face un „bisnis” prin vinderea lor… Singura soluție pentru rezolvarea acestor domenii moarte ar fi fost plata anuală! Așa, pe viață, RIP!

Spre exemplu, acum câțiva ani am încercat să utilizez domeniul www,cornu.ro pentru site-ul comunei Cornu. Am constatat că a fost deja rezervat de o firma numită Crosspoint SRL încă din 2001! Având în vedere că și acum este în construcție, ne putem imagina de ce, nu?!

image

O alta informație interesantă este cea legată de Authorship! Studiul spune că Doar 1% din total folosesc authorship markup. Procentajul este foarte, foarte mic si consideram ca încă nu se cunosc beneficiile folosirii lui.

Mai multe despre Authorship puteți găsi aici: http://marketing20.ro/google-authorship-legatura-dintre-autor-si-textele-sale.html.

Să auzim numai de bine!

Niciun comentariu: