duminică, 31 martie 2013

… bine îmbrăcată cu ajutorul Fashion Monster!

În spatele unui bărbat puternic, stă o femeie puternică… bine îmbrăcată cu ajutorul Fashion Monster!

Deci, toți bărbații puternici să apeleze la mine! Știu secretul femeilor puternice din spatele lor! Acestea se îmbracă bine, fără a pierde timpul la shopping căutând și comparând! Acum ele se informează mai întâi online pe site-ul FashionMonster.ro.

 image

Acest site nu e un magazin online care vinde produse, el este un ghid de cumpărături! Aici sunt prezentate comparații ale produselor și prețurilor oferite de magazine online consacrate care au ales să-și prezinte produsele pe acest site.

În acest moment acest website publică ofertele a peste 30 de site-uri, oferind potențialilor utilizatori peste doua sute de mii de produse, structurate in 95 de categorii.

JURNALUL DE MODĂ – parte a acestui site – vă poate sugera trendul momentului în „ceea ce se poartă”! Articole precum „Andreea Raicu – senzațională în verde” sau „Ducesa de Cambridge – ravisanta de ST. Patrick’s Day” vă poate oferi un ce și cum foarte prețios!

Dacă ești un utilizator avizat și știi ceea ce dorești – ai branduri favorite! – atunci căutarea este facilitată de rubrica BRANDURI. Aici sunt ordonate alfabetic o mulțime de branduri… de la 10 CROSBY BY DEREK LAM la ZOOT SPORTS.

În concluzie, dacă ești un bărbat puternic, sigur femeia din spatele tău trebuie să utilizeze Fashion Monster!

Dacă ești femeia din spatele unui bărbat puternic, atunci nu-ți spun nimic… deja ai auzit de Fashion Monster!

Niciun comentariu: