duminică, 29 aprilie 2012

Am nevoie de ajutor pe 12 mai!

M-am decis să fac echipă iar cu cei care au un cuvânt de spus împotriva celor care nu auworldcleanup-2012-lets-do-it1 respect față de natură, față de noi, față de ei înșiși!

Pe 12 mai vreau să merg iar să curăț România de gunoaie!

Acum evenimentul este ”sincronizat” în peste 90 de țări în acest an. Acțiuni civice de curățenie continuă chiar acum in Europa! Ieri, pe 28 aprilie, Ucraina, azi Grecia, pe 1 mai, Malta! Toate acțiunile de curățenie fac parte din seriile de acțiuni civice World Cleanup 2012, având loc începând cu 24 martie până pe data de 25 septembrie a acestui an.

Următoarele acţiuni de curăţenie din 2012 vor avea loc pe 5 mai în Estonia, 6 mai în Brazilia – São Bernardo şi Diadema şi Mexic – Toluca, urmată de o acţiune de curăţenie în Republica Democrată Congo şi Finlanda, pe 10 mai.

În 2011 județul Prahova a fost pe locul trei în topul județelor participante la Marea Curățenie - (nr. de voluntari participanţi): Maramureș (28.000) Brașov (16.500) Prahova (13.500) Argeș (12.500) Constanța (12.500)!

Vedeți? Suntem mulți! Suntem tineri, mai ales alții, suntem supereroi ai curăţeniei într-o singură zi, unindu-ne forţele pentru a ne îndeplini obiectivul de reciclare a deşeurilor de Ziua Naţională a Curăţeniei, de pe 12 mai, dar mai mult decât atât, pentru a fi mişcarea din spatele schimbării, energia care va conduce către o societate mai bună! O ţară mai curată înseamnă o societate normală, în care oamenii adoptă o atitudine responsabilă faţă de mediul înconjurător şi implicit faţă de propria ţară! Supererou al curăţeniei asta înseamnă de fapt! Înseamnă un om capabil de a-şi însuşi nişte valori şi principii morale care îi alimentează voinţa de acţiona în sens pozitiv, de a îi motiva şi pe ceilalţi să se comporte similar şi mai ales de a le arăta şi celor din jurul său că schimbarea se face cu paşi mici!

Am nevoie de voi să facem echipă!

Un comentariu:

Anonim spunea...

vin si eu cu Madalina
Bogdan