miercuri, 28 martie 2012

Curățăm România între-o zi! Primul pas: încărcam mormane de gunoi pe Harta Deșeurilor!

Am dat start cartării!
De astăzi Harta Deșeurilor începe sa prindă contur 6164290294_e1ebe940b4_zcu ajutorul tău! Așa ca, de acum, daca vezi vreun morman de gunoi în natură, nu-l ține numai pentru tine! Urcă-l pe harta Let’s Do It, Romania! iar noi ne vom ocupa să-l curățăm pe 12 mai!
Este foarte simplu să introduci mormane de gunoi deoarece avem pe
www.letsdoitromania.ro o aplicație tare interesante și utilă, în secțiunea Încarcă un morman nou (http://app.letsdoitromania.ro/users/free-cartare-mormane-editare.jsf).
Anul acesta cartarea a devenit mult mai simplă: voluntarii merg pe teren pentru a identifica gunoaiele cu ajutorul GPS-ului și realizează o fișă cu informații relevante (ce tipuri de deșeuri se afla in compoziția mormanului, în ce volum, dacă exista elemente de dificultate în acces sau transportul deșeurilor, precum și descrierea cât mai completă a punctelor de reper și a modului în care se face accesul) pe care o introduc în harta online!

Cartarea mormanelor se va putea face și în timp real cu ajutorul aplicațiile noastre de mobil! Momentan puteți folosi gratuit aplicația iOS (pentru IPhone) iar in curând vom finaliza și versiunea pentru sistemul Android!
Indiferent de modalitatea de cartare a mormanelor de gunoi, voluntarii Lets’s Do It, Romania! le vor face să dispară pe 12 mai!
Acțiunea de Curățenie Naționala va îmbrăca o nouă foră anul acesta: în fiecare județ vor fi alese zonele în care se va face curățenie, fiecare locuitor al țării având astfel posibilitatea de a vota zona pe care și-o dorește curată. Numărul de zone din fiecare județ va fi stabilit în funcție de zonele propuse, dar și de resursele locale. Etapa de votare va începe pe 9 aprilie şi se va încheia pe 23 aprilie şi se va desfăşura pe site-ul
www.letsdoitromania.ro

Așadar, avem nevoie de ajutorul tău!Applause
Let’s Do It!

Niciun comentariu: