miercuri, 14 martie 2012

“Bun venit echipei de prăjini de pompare din România”

In urma achizitiei fabricii de prajini de pompare din Campina, managementul regional si global Tenaris s-a intalnit cu angajatii pentru a-i introduce in lumea Tenaris si a le impartasi planurile pentru viitorul apropiat.tenaris team

Pentru cei 58 de angajati care s-au alaturat companiei in 1 martie, dupa achizitia fabricii de prajini de pompare din Campina, Romania (pentru mai multe informatii vezi comunicatul de presa), agenda primei zile a inclus o intalnire cu managementul companiei. Gabriel Podskubka, Area Manager Europa de Est, Alejandro Levrino, Director Divizia Prajini de Pompare, si Fernando Labaronne, Manager Prajini de Pompare Romania, au urat bun venit noilor membri ai echipei si le-au oferit o imagine de ansamblu asupra companiei Tenaris, a operatiunilor sale in Romania si a afacerii globale cu prajini de pompare, precum si planurile pentru fabrica din Campina in viitorul apropiat. “Suntem incantati sa fim in Campina in aceasta zi speciala in care aniversam 35 de ani de la infiintarea TenarisSilcotub prin incorporarea unei noi fabrici. Astazi marcam un reper important pentru cresterea noastra in Romania,” a spus Gabriel Podskubka. “Astfel ne extindem oferta de produse pentru piata interna si, in acelasi timp, cream o baza pentru derularea vanzarilor de prajini de pompare in Em02isfera Estica.” “Tenaris si-a dorit de mult timp sa isi extinda gama de produse in Europa, unde are deja o activitate consolidata, dar sa si deschida portile spre Orientul Mijlociu. Acest vis a devenit realitate astazi. Fabrica din Romania inseamna un pas inainte spre a deveni unul dintre cei mai buni din lume in ceea ce priveste raspandirea produselor. Cu fabricile din Argentina, Brazilia si Mexic, deservim continentele americane, pana in Canada, iar cu aceasta prezenta puternica in Europa acoperirea geografica a produselor noastre devine foarte interesanta,” a afirmat Alejandro Levrino.

Fiecare nou angajat a primit o scrisoare de bun venit semnata de Paolo Rocca in care exprima  “adăugăm un nou capitol în istoria angajamentului nostru față de România, care a început în 2004.” “În aceste zile – continua el - prin fabrica din România, stabilim o prezență solidă în Europa și deschidem porțile spre Emisfera Estică, pregătindu-ne să răspundem unei cereri în creștere din partea clienților noștri, cu termene de livrare optimizate și cu flexibilitate sporită. (vezi textul integral al scrisorii)

Atingerea standardelor de operare Tenaris, integrarea in activitatile TenarisSilcotub, cresterea productiei, recrutarea si instruirea personalului si investitii de 5 milioane USD sunt principalele puncte pe agenda de lucru a fabricii recent incorporate. “Avem un plan de investitii interesant pe Gaby_Nicocare ne vom axa in urmatorii doi ani, tintind imbunatatiri in ceea ce priveste siguranta, calitatea, conformarea si eficienta.  Investitiile vor fi directionate spre controlul calitatii – laboratoare si camera metrologica noi, instalatie de control nedistructiv pentru materia prima - si imbunatatirea finisarilor,” a subliniat Fernando Labaronne, care si-a prezentat echipa care va munci astfel incat toate aceste lucruri sa se intample.

“O prezentare buna si bine sustinuta. Ne da sperante intr-un viitor bun al acestei sectii,  in special pentru tinerii care vor veni. Ne dorim succes tuturor, acum ca facem parte din marea familie Tenaris,” a spus Iancu Ion, Operator asamblare si sablare. Colegul sau Pavel Vasile, Operator forjare, impartaseste sentimentele pozitive si transmite un mesaj noilor sai colegi: “Noi abia ne-am alaturat Tenaris, o companie care, inteleg, este serioasa. Ne dorim sa auzim de bine, sa crestem impreuna.” “Sunt placut surprins de oamenii pe care i-am intalnit in aceasta tara, al carei locuitor voi fi timp de 2-3 ani cu familia mea,” a spus Federico Pozzi, Manager Productie. “Avem planuri ambitioase de a investi si a imbunatati, ne asteapta mari provocari – una in plus pentru mine, aceea de a invata limba romana - dar am incredere ca vom reusi, vazand ca oamenii sunt alaturi de noi,” a conchis el.

Sursa TenarisToday - Romania

Niciun comentariu: