sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Swype vs. SlideIT

Te întrebi cum să scrii un mesaj pe telefonul mobil mult mai rapid decât în modul clasic? Raspunsul este Swype!

5Swype este o modalitate rapidă de a introduce text pe telefonul mobil. Pentru a introduce text rapid cu Swype, se pune degetul pe prima literă a cuvântului şi a trage o cale de la literă la literă, ridicând după ultima literă.

Swype inserează automat un spaţiu între cuvinte, atunci când Swype-ști următorul cuvânt în propoziţie!

Swype, de obicei, ştie dacă doriţi să introduci o literă dublă într-un cuvânt fără să faci nimic special, dar mai sigur este să faci o mică zmângăleală sau o mică buclă pe litera dorită. De exemplu, pentru a obţine "LL" în "hello", faci o mica buclă pe litera "l".

Atunci când există mai multe sugestii pentru cuvântul pe care dorești să-l introduci, Swype afişează o listă Alegerea cuvintelor. Pentru a accepta cuvântul implicit în Lista Alegerea cuvintelor, doar ţine-l apăsat. În caz contrar, defilaţi prin lista glisând cu degetul, si selectează cuvântul dorit.

Dacă un cuvânt nu este în dicţionarul Swype ai posibilitatea să îl adaugi în dicţionarul personal!

 1234

Pentru mai multe informații puteți accesa siteul http://www.swype.com

Dacă nu reușești să-ți instalezi limba română pe Swype, pot să te ajut, dar numai dacă ești prieten cu mine și ai telefon cu SO Android! Laughingimage


Dacă nu ești prieten cu mine, alternativa există și se numește SlideIT, bineînțeles nu este atât de “smooth” ca și Swype dar funcționează, nu trebuie decât să-ți instalezi SlideIT din market și pack-ul SlideIT pentru limba Romana.

SlideIt este o aplicație gratuita timp de 15 zile și se poate instala pe telefoane cu SO Android.. Dupa cele 15 zile de trial funcția de introducere a textului prin glisare (principalul atuu) va fi dezactivată! Angry

După ce le încercați o să vedeți care este cea mai bună aplicație! Eu am ales Swype!Wave

Niciun comentariu: