miercuri, 28 decembrie 2011

Mistere pe drumul ”celor ce rostogolesc pietre”

Mistere [ceea ce este (încă) necunoscut, neînțeles sau descoperit; taină; secret] este pentru mulți un mister!

Șase tineri – Alexandru, Cătălin, Cristi, George, Marian, Victor  – pasionați de muzică, pentru că altfel nu se aliau în această formație, au pornit pe drumul urmat de atâtea formații… Acum la început nu există nicio diferență între această formație și celebrele formații, diferența se va face pe parcurs, parcurs ce va fi plin de efort, de provocări, ambiții. Dacă orgoliile personale ale fiecărui membru vor ceda în fața muzicii și nu vor face compromisuri, atunci vom asculta o formație profesionistă.

Acum ei sunt mici talente individuale și succesul formației va depinde de liantul care îi va uni! Nu aș putea spune cine sau ce reprezintă acest liant, dar sunt sigur că ei vor descoperi… e esențial acest lucru!

Mai jos este un mic videoclip cu formația Mistere filmat cu ocazia sărbătoririi Crăciunului la Centrul Cultural Cornu. Filmarea nu se vrea profesionistă, ci numai exemplificatoare…

După cum se poate observa în videoclip sala din Cornu este foarte frumoasa, dar ar trebui consultat un specialist în lumini și decoruri! Părerea mea!

În final, doresc viață lungă formației Mistere! Ați pornit pe drumul celor ce rostogolesc pietre! Wink

Niciun comentariu: