luni, 19 septembrie 2011

Un român excentric a strâns gunoiul după ce a terminat grătarul

roman_excentric_care_strange_gunoiulUn fotograf amator a reuşit să surprindă ceea ce poate deveni fotografia anului: un român care a strâns gunoiul după ce a terminat grătarul. Imaginea este cu atât mai spectaculoasă cu cât în zonă nu erau amenajate spaţii pentru depozitarea gunoiului. Cetăţeanul a pus gunoiul în portbagajul maşinii, probabil cu intenţia de a-l arunca ulterior într-un loc special amenajat.
A terminat grătarul şi, în loc să se pună pe mâncat, ca orice om normal, s-a apucat să strângă gunoiul. Era chiar să fie bătut de nişte dubioşi pentru că a încercat să strângă şi gunoiul lor. Cu greu a scăpat de furia lor”, ne-a povestit fotograful amator.
Recunoscut de apropiaţi după imagini, eroul întâmplării a impresionat prin modestie. “Nu mă interesează să devin vedetă. Ştiu că gestul meu este unul rar întâlnit, dar nu fac un caz din asta. Poate o să râdeţi de mine, dar eu consider că aşa e normal, ca fiecare să-şi strângă gunoiul după ce termină grătarul”, a declarat excentricul cetăţean.

Preluare de pe Timesnewroman

CINE VREA SĂ DEVINĂ EXCENTRIC E INVITAT SĂ INTRE ÎN ECHIPA MEA DE EXCENTRICI!

Informații găsiți aici si… Descarcă Prezentarea Pașilor pentru Înscrierea pentru Ziua de Curatenie Naționala.

Nu uita, mai sunt 4 zile!!! Numărul echipei este 121!!!

Niciun comentariu: