miercuri, 16 iunie 2010

“Lista Ruşinii - Groparii României”

image Un grup de persoane a publicat pe o pagină de Internet o listă cu fotografiile persoanelor care au votat ieri în plenul Parlamentului împotriva moţiunii de cenzură prin care se cerea demiterea Guvernului Boc şi, implicit, anularea măsurilor de micşorare a pensiilor şi salariilor bugetarilor.

Pagina de Internet, care poate fi accesată la adresa www.lista-rusinii.com, are următorul mesaj: “Lista ruşinii – Groparii României. Ei sunt cei care ne-au condamnat bunicii, părinţii şi familiile la sărăcie şi mizerie… ei le-au semnat condamnarea la o viaţă şi mai grea!”. Apare apoi o fotografie cu premierul Emil Boc şi preşedintele Traian Basescu îmbrăţişândi-se.
Lista continuă apoi cu parlamentarii grupului PDL care au votat împotriva moţiunii. Pe aceeaşi pagină web apar şi parlamentarii independenţi şi cei ai minorităţilor naţionale care au votat împotriva moţiunii, iar, în dreptul fiecăruia, este un link către pagina personală din Camera Deputaţilor sau din Senat.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Saracu, ala de-a facut pagina isi imagineaza ca face cuiva vreun serviciu. De fapt clocoteste de ura, de ciuda ca nu e el la putere. Nu e capabil sa inteleaga (si nici nu vrea sa fie capabil sau sa inteleaga) ca nu se poate altfel. Pur si simplu nu sunt bani, sunt prea putini angajati in privat si prea multi la stat. Mi-e mila de el, saracu', trebuie ca traieste niste drame teribile si da vina pe guvern pentru toate relele din viata lui.

Unknown spunea...

Foarte interesanta "viziunea"!