sâmbătă, 1 mai 2010

Hackerii români atacă din nou. De această dată, presa din Italia: "Nu suntem o naţie de ţigani!"

rnsatacithck De data aceasta, un site deţinut şi operat de RAI a fost ţinta atacurilor hackerilor români, care au lăsat în urmă un mesaj prin care şi-au exprimat furia faţă de presa italiană.

Atacurile asupra presei italiene au continuat cu tuttoaffari.lastampa.it şi citymusiclab.city.corriere.it/eventi/, aparţinând La Stampa, respectiv Corriere della Sera. Pe paginile atacate apare o stemă în culorile drapelului românesc şi următorul mesaj:

"A venit vremea să ne strângem mâna într-un pumn şi să lovim fără milă, de câte ori va fi nevoie, pentru ca voi să culegeţi roadele minciunilor voastre. Promitem că nu veţi mai uita vreodată de România şi trecutul ei. Noi, urmaşii lui Traian şi Decebal, nu suntem o naţie de ţigani! Ne-am pierdut răbdarea şi, în numele românilor de pretutindeni, vă avertizăm că, dacă nu încetaţi să prezentaţi întregul nostru popor ca unul de ţigani, mai multe tricoloruri vor apărea şi vor flutura în faţa voastră, până când neadevărul va fi cunoscut şi scuzele cu care ne sunteţi datori vor fi cerute".

În josul paginii scrie "Vulturilor li se întâmplă să zboare mai jos decât găinile, dar găinile nu se vor ridica niciodată până la nori" , iar în background se poate auzi Balada lui Ciprian Porumbescu.

Sursa: Netul ăl Mare

Un comentariu:

Sa.Ai.O.Nara spunea...

SUPERB! Bravo voua urmasi ai lui Traian si Decebal!