duminică, 18 aprilie 2010

Hackerii români au spart site-ul Daily Telegraph…

Site-ul publicaţiei Daily Telegraph a fost spart de către un grup de hackeri din România, deranjaţi de felul în care cetăţenii români sunt trataţi în presa britanică, fiind asociaţi cu persoanele de etnie romă care comit infracţiuni în străinătate. Două secţiuni ale site-ului au fost atacate de grupul numit "Romanian National Security". Una dintre emisiunile realizate de britanici care i-a făcut pe hackeri să se simtă insultaţi este Top Gear, episodul filmat în România.
Cei care au reuşit să atace site-ul publicaţiei britanice au înlocuit paginile celor două secţiuni cu imaginea unui steag al României, sub care au notat câteva remarci la adresa britanicilor. Ei acuză încercarea de denigrare a imaginii României în presa britanică şi în emisiunile realizate în Marea Britanie, în care românii sunt numiţi "ţigani români".
"Ne-am săturat să vedem cum nişte gunoaie ca voi încearcă să îşi bată joc de ţara noastră. Să ne creaţi o imagine cu totul alta faţă de cea reala şi numindu-ne romanian gypsies difuzând emisiuni de tot cacatul gen Top Gear.
Dacă aţi avut tupeul să enervaţi o ţară întreagă, aflaţi că nu ne vom opri aici!", este mesajul postat de hackeri.

statchckdt

Mesajul se încheie cu o frază scrisă în engleză care zice: "Ghiciţi ce, ţiganii nu sunt români, idioţilor!".

E de rău dacă mi-a plăcut acțiunea lor?! Mă arestează autoritățile dacă aprob acțiunea lor?!

Sursa informației, Internetul, ProTV-ul…

2 comentarii:

Sa.Ai.O.Nara spunea...

Bravo lor! Si eu ii sustin! Sa faca asa si cu italienii!!

Sa.Ai.O.Nara spunea...

Bravo lor! Ii sustin! Sa faca asa si cu italienii!!