marți, 16 februarie 2010

Windows 7 piratat!

ATENȚIE!
Microsoft are o surpriză pentru posesorii de Windows 7 piratat!

windows-7-logo Spre finele acestei luni Microsoft va lansa prin sistemul de actualizare a sistemului de operare un update care va da bătăi de cap celor care deţin o versiune piratată de Windows 7.

Update-ul se va numi Windows Activation Technologies for Windows 7 şi va depista versiunile care nu sunt originale. Acesta poate să detecteze 70 de metode de piratare a sistemului de operare.

Sistemul care va fi pus în practică în curând pentru depistarea versiunilor piratate de Windows 7 nu este atât de agresiv pe cât s-ar crede.
În primul rând, instalarea update-ului este opţională iar neinstalarea acestuia nu blochează actualizarea ulterioară a sistemului de operare.

În al doilea rând, comportamentul sistemului de operare după depistarea neregulilor este destul de decent. Vor fi afişate notificările de rigoare iar wallpaper-ul va fi înlocuit cu un fundal negru. În schimb, funcţionalitatea sistemului de operare nu va fi limitată în niciun fel.
Băiat bun Bill Gates! smile_wink
Așteptăm reacția comunității… hăkeriste! fingerscrossed

2 comentarii:

Anonim spunea...

Sincer nu ma asteptam la cine stie ce de la Microsoft.Astia au cea mai patetica securitate dintre toti producatorii de sisteme de operare ca tocmai de aia au atatia virusi.Nu au facut la fel si cu GENUINE?Nu au dat gres si atunci?

Anonim spunea...

la fel au facut si cu genuine si au dat gres.au cea mai patetica securitate , de aia si au atatia virusi.