sâmbătă, 21 februarie 2009

21 – de la nuntă!!!

Acum 21 de ani am făcut aceste poze! Nunta noastră!
Cu noi sunt cei dragi: Nașu’ Sorin cu Nașa Doina-Antoaneta, Tata Mircea cu Mama Eugenia, fratele Sorinei – Florin cu Mama soacră Leontina… și noi!
21022009122 21022009126 21022009123

Mereu spun, când am ocazia, că Nașii au avut mâna bună!
Azi am sărbătorit cu Sorina cei 21 de ani de căsnicie.
A fost o zi dedicată numai pentru noi și am mers la restaurant să sărbătorim… a fost frumos! Am vorbit așa cum nu am mai făcut-o de mult… Am făcut bilanțul și în afară de pierderile celor dragi – amintesc aici pe Nașu’ Sorin, Tata Mircea, Mama Eugenia și Tata socru Vasile – am avut o căsnicie normală! Și ce este mai important, avem pe cineva care să spună povestea noastră și altora: copilu’ Georgiana - Sorina! Acum știm că are drumul ei în  viață și sperăm, de, ca bătrânii, că drumul ei se va intersecta cât mai des cu al nostru…
Așa să ne ajute Dumnezeu!

3 comentarii:

Anonim spunea...

LA (cat mai) MULTI ANI! Sa fiti sanatosi si sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bun pentru voi.

Cori

Sa.Ai.O.Nara spunea...

La multi ani cu sanatate, fericire si bucurii. Chiar daca nu sunt acolo langa dvs, eu ma gandesc mereu cu drag la "mami si tati meu". Si o sa fim mai mult timp impreuna dupa ce termin facultatea, cand o sa ma mut inapoi acasa. Va iubesc. Imi iubesc parintii. Cei mai buni parinti si cea mai frumoasa familie!

Anonim spunea...

LA MULTI ANI! Incredibil, dar adevarat! Au trecut 21 de ani ca o clipita. Va dorim cat mai multi ani impreuna, fericiti, sanatosi, alaturi de cei dragi voua, prosperitate si impliniri pe toate planurile! Si sa traiti viata cat mai intens, sa va bucurarti de fiecare minut impreuna!
Cu drag,
Dana, Andrei si Florin