duminică, 18 mai 2008

Mama noastră!

Mama noastră şi-a luat rămas bun cu câteva ore în urmă de laMama copii, nepoţi, noră, ginere! Acum vorbeşte numai cu Dumnezeu!... pe noi nu ne mai aude! Stăm neputincioşi lângă patul dânsei şi ne rugăm - oare ştim cum? - ca El să facă cum este mai bine pentru fiecare!
Ieri dimineaţă am întrebat-o ce pot să fac pentru dânsa. Mi-a răspuns şoptit, de parcă nu vroia să deranjeze pe cineva, că nu mai pot face nimic... După aceasta şi-a adunat toată putera şi a vrut să mă îmbraţişeze aşa cum n-o mai făcuse altă dată... Mi-a fost teamă s-o strâng prea tare cu toate că aş fi vrut s-o contopesc cu fiinţa mea aşa cum am fost acum 44 de ani... înainte de naştere!
ESTE o mamă bună! Înţeleg ceea ce se întâmplă, dar nu pot încă accepta! Nu am înţelepciunea necesară!...

comentarii:
Sa.Ai.O.Nara spunea...

Nu pot sa zic ca stiu cum e... dar si eu inainte sa plec la Bucuresti am simtit cat de mici suntem. Desi nu mai avea putere... m-a strans de mana si suspina. Parca nu ar fi vrut sa plec. Si nu as fi vrut sa plec, m-am rugat atunci la Dumnezeu sa faca cum crede el ca e mai bine... fie sa ii usureze sufletul, fie sa nu mai simta durere. Dar sunt un nimic. Nu pot face nimic. Nimeni nu poate prelungi viata fara sa induca durere. Ar mai fi multe de spus dar nu am puterea necesara. Emotiile sunt prea puternice.

20 mai 2008 21:53

5 comentarii:

Sa.Ai.O.Nara spunea...

edNu pot sa zic ca stiu cum e... dar si eu inainte sa plec la Bucuresti am simtit cat de mici suntem. Desi nu mai avea putere... m-a strans de mana si suspina. Parca nu ar fi vrut sa plec. Si nu as fi vrut sa plec, m-am rugat atunci la Dumnezeu sa faca cum crede el ca e mai bine... fie sa ii usureze sufletul, fie sa nu mai simta durere. Dar sunt un nimic. Nu pot face nimic. Nimeni nu poate prelungi viata fara sa induca durere. Ar mai fi multe de spus dar nu am puterea necesara. Emotiile sunt prea puternice.

Anonim spunea...

Sunt momente in viata cand mi se pare ca nimic nu ajuta. Acesta e unul dintre ele. Daca pentru voi e altfel si numai faptul ca stiti ca cineva e alaturi de voi, ca va intelege si ar vrea sa poata sa faca ceva sa va usureze suferinta, atunci eu sunt aici. Si voi fi alaturi de voi mereu. DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA!
Corina

Anonim spunea...

dumnezeu s-o odihneasca!cuvintele sunt de prisos...


un simplu anonim.

Anonim spunea...

Dumnezeu s-o odihneasca!
Dl Zidaru va inteleg suferinta; de curand a plecat si bunica mea.
Bogdan Diaconu.

Anonim spunea...

Iti transmitem cateva din lacrimile noastre...de aici de departe...Suntem alaturi de voi...Nu uita ...o mama ramane mama pentru totdeauna....
Dumnezeu s-o odihneasca in pace...Syl