miercuri, 30 martie 2011

Let's Do It, România! Ce-ați spune să o facem din nou?

În 2011, "Let's Do It, Romania!" se întâmplă din nou! După succesul acțiunii de pe 25 septembrie 2010, când peste 200.000 de voluntari au ieșit la curățenie în întreaga țară, iată că a venit momentul să arătam că putem mai mult!


Ce îți propunem pentru început ? Să faci parte din echipa noastră și să scrii alături de noi o nouă pagină din povestea frumoasa pe care am început-o în 2010. Anul trecut, în toată țara, peste 800 de voluntari au ajutat la organizarea acțiunii de curățenie de pe 25 septembrie și au făcut-o cu pasiune, cu bucurie și cu mândria de a contribui la schimbarea în bine a României!


Ești creativ și dornic să duci mai departe vestea despre "Let's Do It, România!"? Te pricepi la fundraising și ai vrea să îți pui în valoare abilitățile pentru a ajuta la reușita proiectului? Ești la curent cu toate noutățile din IT și le aplici cu mare ușurință? Îți place să organizezi lucruri și să pui toate piesele unui proiect la locul lor? Ai cunoștințe de logistica și vrei să le pui în practică într-un proiect de anvergură națională? Dacă răspunsul la oricare din aceste întrebări este da, avem pentru tine un loc în "Let's Do It, România!".


Care sunt beneficiile? Ai ocazia să faci parte din echipa de organizare a unui proiect fără precedent în România, te vei bucura de o experiență unică, din care vei învăța enorm și vei descoperi o mulțime de lucruri noi despre tine, pentru că la final să spui cu mândrie: " Am făcut-o, România!". Și să nu uităm de distracție, pentru că la noi râsul e la ordinea zilei.


Intră pe http://www.letsdoitromania.ro/hai-in-echipa-de-organizare/ și aplică pentru una dintre pozițiile disponibile. Trimite-ne CV-ul tău, precum și o scrisoare de intenție la adresa hr@letsdoitromania.ro.


Te așteptam, în 2011, alături de noi!

Niciun comentariu: