sâmbătă, 29 decembrie 2007

Foarte bine!

Azi am primit în "poartă" ziarul editat de Primăria Cornu!
Auzisem de el, dar nu-l văzusem niciodată! Curiozitate cât încape... Ziarul poartă numele de "Cornu Înflorit" şi după cum scrie pe prima pagină a ajuns la nr. 38/decembrie 2007, distribuindu-se gratuit! Bună treabă!
Azi nu am să vorbesc de conţinutul ziarului. Ceea ce mă nemulţumeşte este faptul că tehnoredactarea poate suporta îmbunătăţiri majore!
În primul rând te întâmpină, pe prima pagină, o fotografie a bibliotecii "mai mult lungă decât lată", fotografie ce se vrea a fi "pagehead".

Impresia de "patru pagini Word" este puternică şi am pus-o pe seama bugetului. Ştiu sigur că primăria drămuieste fiecare ban pentru nevoile urgente ale comunităţii!
Poate o să am curajul să propun Primariei o colaborare dezinteresată pentru tehnoredactarea acestui ziar... Nu de alta, dar am şi eu mândria mea de cornean!
Cele mai interesante articole au fost "mesajul primarului Cornel Nanu de pe prima pagină" şi "REALIZĂRI ALE AUTORITĂŢILOR LOCALE ÎN ANUL 2007" (se putea forţa REALIZĂRILE).
Pagina 1Pagina 2Pagina 3Pagina 4
Pe ansamblu ziarul comunei Cornu e un lucru bun care va deveni cu siguranţă şi mai bun... chiar profesionist... dacă vom pune toţi umărul. Pentru că noi suntem cetăţeni ai comunei, nu locuitori!
Aşa-i cornenilor?
cetăţean = persoană care oferă comunităţii;
locuitor = persoană care aşteaptă "să i se dea".

Un comentariu:

Anonim spunea...

dati indicatii lingvistice dar nu aveti habar de limba romana corect se scrie PUS-O va lipseste o linioara