vineri, 5 decembrie 2008

5 decembrie!

sorina-05.12.2008 Azi este ziua Ei! Celei care mi-a fost aproape de când mă știu! Tata socru Vasile spunea că a adus-o Moș Nicolae și i-a pus-o în cizme! Cadoul dânsului, cadoul meu!
La mulți ani!
Să trăiești, să-n florești! Și dacă ar fi să iau viața de la capăt, tot așa aș alege, să-mi petrec viața alături de tine!
Azi e ziua ta de naștere, mâine e Sfântul Nicolae! La mulți ani Nicoleta!… adică tot ție! La mulți ani și mie că tot Nicolae îmi zice! Ca să vezi! Neam de rude cu Noș Nicolae!
Nu mâine încep Sărbătorile de Iarnă?
La mulți ani tuturor!
Hai să fim sănătoși!

3 comentarii:

Sa.Ai.O.Nara spunea...

LA MULTI AAAAAAAAAAANI! Ca familie ca a mea, nu mai are nimeniA. La multi ani Nicolae! La multi ani NICOLETA! Sa ne traiti multi ani fericiti si sanatosi. Si va iubeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc mult de tot. PUPIIIICI!

Unknown spunea...

"Și noi pe voi!"

Anonim spunea...

URA! Pot sa postez comentariu. Cam tarziu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. LA MULTI ANI! Sori. Sa traiesti si sa fii sanatoasa. Si fericita. Si sa continui sa ne faci si pe noi fericiti...sau sa ne inveti sa fim fericiti. Si te iubim toti ca esti fata buna (cea mai buna). Pupi (de la Cori si Floriche kipkeriche :-)