joi, 30 octombrie 2008

Controversă: Petrecerea de Crăciun!

Teambuilding Cu toate că suntem încă “în vară” încerc să-mi spun public părerea despre, de acum obișnuita, Petrecere de Crăciun organizată de firma la care lucrez, Cameron România!
Unele guri rele susțin că această petrecere ar trebui anulată și banii care ar fi fost cheltuiți să se împartă democratic tuturor salariaților!
Hmmm! Cred că această anulare a petrecerii ar fi o mare greșeală! De ce? Pentru că petrecerea organizată de companie cu ocazia Crăciunului este momentul ideal pentru team building, pentru întărirea legăturilor în interiorul companiei și promovarea imaginii în exterior. Unde poate Compania să-și arate statu-quo-ul, succesul și cultura organizațională mai bine decât la o astfel de petrecere?! Pot să pun pariu că nu se va renunța la această petrecere!
Sunt sigur că anul acesta Compania va găsi formula prin care monotonia – care s-a instalat cumva – să dispară! Poate ar fi bine să se dea o tematică acestei petreceri, poate ar trebui invitați și clienții noștri, poate se angajază o firmă specializată în organizarea acestui eveniment!… sunt multe soluții!… 
A! Cred că un punct sensibil îl reprezintă și prezența la petrecere a partenerilor de viață ai angajaților! Deși costă mai mult aș recomanda Companiei invitarea acestora! Ce naiba, suntem Cameron România! Ne permitem, nu?

Am să revin pe această temă!

Niciun comentariu: