miercuri, 6 august 2008

Weatherford

devil Cu câteva luni în urmă, un manager de top părăsește o anumită companie nemulțumit că nu i-au fost recunoscute rezultatele!
Firesc, pleacă la o companie concurentă (să o numim Weatherford... am luat un nume la întâmplare!). Într-un timp foarte scurt el face mișcări, care pe termen lung, zguduie o anume parte din o anumită companie... Acum stau și mă întreb, dacă omul ăsta a făcut atâtea într-un timp așa de scurt, oare o anumită companie a greșit cu nerecunoașterea meritelor acestuia? Cu siguranță că DA!
Am vorbit cu Maria Câmpina - vestita vrajitoare! - și mi-a zis: e chestie de timp până ce Weatherford va face o ofertă pentru o anume parte din o anume companie! Poate că ea a fost făcută deja, cine știe?! Dilema este dacă o anume companie acceptă oferta!!! Interesant, nu? Oare ce spun cunoscătorii? He, he... e greu, greu de spus!

3 comentarii:

Anonim spunea...

SA VINA FMC!

Anonim spunea...

asa...si? bravo lui! a plecat si a demonstrat ca firma care l-a lasat sa plece a pierdut. si weatherford a luat Atlasul ....asa...si? weatherford a luat si ceva prin Targu Ocna.... asa...si? ne vindem tara? aici da, ceva nu e inregula. pe de alta parte, nu pot sa nu observ ca pe ce pun mana oamenii astia de la weatherford, cam transforma in aur. ai idee ce profit a inregistrat Atlas de cand a inceput in 2008 preluarea de catre americani? sau mai bine zis ce crestere a profitului... nu, nu ma dau un cunoscator, insa nu mi se pare nimic greu de spus... tie?

Anonim spunea...

si inca ceva. tot weatherford a luat BOSS Campina. ce diferenta intr-un an de zile....!