luni, 14 ianuarie 2008

Pe veşnicele plaiuri de vânătoare, Tacidnis (un erou cu aproape o mie de feţe) trebuia să se întâlnească cu titanul Nortap. Anunţată cu surle şi trâmbiţe întâlnirea aprinsese multe inimi, stârnise multe patimi, ascuţise multe săbii - aşa ca să fie ascuţite! - dar mai presus de acestea, stârnise şi multe speranţe! Lumeee, se pare că există o şansă ca titanul şi eroul să se întâlnească în noua domnie a umanităţii!
La masa rotundă s-au aşezat gazda Nortap şi oaspetele Tacidnis! Amabilităţile sunt schimbate, protocoalele sunt îndeplinite, prezentările sunt făcute... eticheta este păstrată! Şi atât!
Titanul aduce la masa lui, în ultimul moment, un "scutier" care zică-se că îl reprezintă în faţa legii. "Eroul cu aproape o mie de feţe" face feţe-feţe! Se aşteptase la o întâlnire în care să se rezolve multe probleme ivite în ultima perioadă, se aştepta la o întâlnire onestă cu cărţile pe masă, se aşteptase la o întâlnire între doi prieteni care au un ţel comun...
Atunci, Tacidnis, înţelegând adevăratele intenţii ale titanului Nortap, chemă pe frumoasa pierdută Erigamazed şi părăseşte veşnicele plaiuri de vânătoare!
Erigamazed este acum stăpână!
Ceea ce urmează:


0 comentarii:

Faceți căutări pe acest blog

About Me

Blog Archive

Ce citesc

Ce ascult

Ultimul film văzut

Ultimul film văzut
Film de nota 7!

ISP - date tehnice

Locul meu

Locul meu