miercuri, 26 august 2015

CURATA ROMANIA CU APLICATIA LET'S DO IT!

Mesaj de la  Let's Do It Romania!

Draga Doer,

Avem o veste mare si vrem sa fii primul care o afla: lansam astăzi aplicația de mobil si platforma "Let`s Do It!". De acum înainte, poți marca oricând deșeurile întâlnite in oraș sau în natura pe Harta Deșeurilor, pentru a fi apoi raportate către autoritati si curtate în 30 de zile, conform legii.

Ce spui, ne ajuți sa facem primele raportări?

Iată cum funcționează aplicația si platforma "Let`s Do It!":

  1. Descărca si instalează aplicația "Let`s Do It!", disponibila gratuit pe Google Play si, in curând, si pe App Store
  2. Pozează mormanul de deșeuri si pune-l pe harta, împreuna cu detalii relevante (componenta, dimensiuni)
  3. Aplicația sesizează autoritățile responsabile de curatarea zonei – sesizarea se genereaza automat, iar tu primești constant notificări legate de statusul raportării
  4. Autoritățile trimit un răspuns in maximum 30 de zile, conform legii si curata zona raportata, iar tu ești informat cand situația este rezolvata

Poate ca te-ai întrebat de mai multe ori ce poti face tu, ca cetatean, pentru a curata Romania. Poate ca ai dorit sa tragi un semnal de alarma si n-ai stiut la cine sa apelezi sau procesul a fost unul extrem de anevoios.

Ai acum la indemana un instrument prietenos si usor de folosit, care sa-ti fie alaturi ori de cate ori descoperi deseuri in locuri unde n-ar trebui sa existe: aplicația de mobil si platforma "Let`s Do It!".

aaa

Voluntariatul pe care il poti face oricand, oriunde te-ai afla! Este voluntariatul care se hraneste cu intentii sincere de a schimba Romania in bine si cu spiritul de actiune, cel pe care l-ai aratat de atatea ori deja, atunci cand ne-ai ajutat sa cartam deseuri cu bicicleta sau masina sau venind la curatenie.

Iti multumim pentru toata energia pozitiva si pasiunea pe care le-ai aratat pana acum pentru "Let`s Do It, Romania!".

Niciun comentariu: