sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Vacanțe, sejururi, hoteluri? Toate într-un singur loc: Direct Booking!

Vrei vacante Grecia? Citește asta!

Toamna este în toi iar iarna marilor vacanțe se apropie… Cu dor de călătorie citez din Ana Blandiana

”Umblu prin mine

Ca printr-un oraș străin

In care nu cunosc pe nimeni.

Seara mi-e teama pe străzi

Si-n după-amieze ploioase

Mi-e frig si urat.

Nici o dorința de-a calatori,

Când si numai trecerea drumului

E aventura,

Nici o amintire din alte vieți

Întrebării

“De ce-am fost adusa aici?”...

 

Primul gând care îl ai când dorești să călătorești este acela de a alege o agenție de voaiaj, dar imediat te gândești la timp pierdut, bani… și alte experimente neplăcute…

Pentru a evita aceste experiențe neplăcute vă invit să aruncați o privire pe site-ul Agenției de Turism Direct Booking www.directbooking.ro. Direct Booking este un portal modern de rezervări online imagece prezintă vizitatorilor într-un mod structurat ofertele disponibile de cazare la hoteluri atât în România cât și în străinătate, sejururi si circuite combinate cu prezentarea destinațiilor și a obiectivelor turistice aflate în zonă. Vizitatorul găsește în portal informațiile de care are nevoie pentru a alege o destinație. Destinațiile turistice oferite au trecute pană și coordonatele GPS pe lângă cele standard iar la alegerea destinației sunt prezentate și atracțiile legate de aceasta: transport, obiective de interes turistic, locuri unde se pot face cumpărături, etc. Tot în portal putem face rezervări ferme pentru serviciile turistice pe care le dorim și totul într-o maniera facilă, exact ca și Coșul virtual din magazinele online! Poți consulta ofertele, poți verifica locurile disponibile, poți alege perioada în care dorești rezervarea, număr ul persoanelor (copii/adulți) și nu în ultimul rând, poți alege serviciile opționale dorite.

Pe portalul Direct Booking putem găsi cele mai bune și diversificate oferte pentru destinații precum Bulgaria, Turcia, Grecia, România, Croația, Muntenegru, Italia și Spania.

Portalul ne oferă o modalitate diversificată pentru căutarea destinației dorite. Putem căuta așa zisele pachete de sezon (indiferent de țară), putem căuta după destinație (indiferent de criterii) sau putem face căutarea după numele hotelului dacă avem unul preferat! Mai există și căutarea avansată unde putem utiliza filtre pentru găsirea destinației dorite… Dacă ți-ai făcut un cont pe portal, poți salva sau trimite pe e-mail rezultatul căutărilor sau afișarea lor pe harta.

După ce ne-am ales destinația dorită plata se poate realiza în mai multe moduri: clasicul numerar în RON, EUR, USD la sediul agenției, transfer bancar, plata cu cardul online (Visa și MasterCard) și plata cu cardul la sediul agenției (POS pentru Visa și MasterCard). Este posibil ca, în funcție de destinația aleasă, plata să se facă integral la recepție, plata unei garanții de rezervare în portalul Direct Booking și diferența la recepție sau plata integrală în portal.

O chestie interesantă pentru mine a fost aceea că pe portal am putut vedea cum va arăta Contractul – Cadru de comercializare a pachetelor de servicii turistice pe care turistul îl va semna cu agenția!

Interesante sunt și opiniile turiștilor despre locurile vizitate. Din aceste comentarii, uneori, poți învăța din greșelile altora!!!

Dacă informațiile din portal nu îți sunt destul de lămuritoare, atunci poți utiliza cele două numere de telefon ale Call center-ului pus la dispoziție (Luni - Vineri, între 10 AM si 7 PM), Skype, Yahoo Messenger, Facebook sau Twitter!

Vă doresc călătorie plăcută!

Niciun comentariu: