duminică, 17 noiembrie 2013

Home! Sweet Home!

Târgul Imobiliar PROJECT EXPO, ediṭia 15-17 noiembrie 2013, organizată la Sala Palatului din Bucureşti s-a incheiat. La imageacest targ am gasit o agentie imobiliara interesanta. Aceasta agentie a fost prezenta in dublă calitate la acest eveniment: a marca lansarea unei noi categorii de produse incluse în cadrul Project Expo – Închirierile - şi ca reprezentanta a Complexului Rezidenṭial MELITA Residence. De ce sunt eu interesat de inchirieri apartamente? Pentru ca o persoana din familia mea doreste sa se mute intr-un apartament cu o chirie rezonabila spre ieftina. Bun, sa revenim la agentia despre care vorbeam mai sus. Aceasta agentie este aisiel.ro.
Oferta, în premieră, a agenṭiei Aisiel, cu spaṭii imobiliare destinate închirierii, se datoarează faptului că Aisiel Imobiliare s-a distins pe piaṭa bucureşteană drept una dintre cele mai active agenṭii, prin numărul mare de oferte prezente pe piaṭă şi al tranzacṭiilor încheiate cu succes. Activitatea Aisiel în domeniul închirierilor de spaṭii pentru locuit sau birouri a ajuns, în medie, la peste 100 de cereri de ofertă pe zi.
La ce trebuie sa te uiti cand vrei sa inchiriezi un apartement sau casa?
  1. Daca ai sunat la o agentie imobiliara, trebuie sa stii ca numarul tau de telefon a fost introdus in baza lor de date si ca te vor suna constant sa-ti propuna diverse oferte. Nu e neaparat un lucru rau insa dupa o perioada devine cu adevarat enervant pentru ca, nu stim din ce motive, acestia se prefac ca uita dorintele tale si-ti propun spre vizionare doar prostii. Daca ai norocul si vorbesti direct cu proprietarul lucrurile se simplifica. Trebuie doar sa-l convingi ca tu meriti locul ala si nu ceilalti care l-au mai vizionat. In orice caz, scapi si de plata comisionului spre agentie care de obicei este jumatate din prima chirie.
  2. Asa zisele oferte mega tari de care vorbesc agentii imobiliari nu sunt reale de cele mai multe ori. Trebuie sa te gandesti in felul urmatorul: daca iti vorbeste despre un super apartament de lux la Universitate si chiria este de 300 euro pentru doua camere, ceva nu se leaga.
  3. Sa presupunem ca ai nimerit intr-un apartament de care esti incantat. Nu te lasa pacalit de o canapea noua sau de un televizor LCD. Intreaba cat vine intretinerea iarna, cum sunt vecinii, uita-te sa vezi care e cea mai mare datorie la intretinere, afla de ce a plecat chiriasul precedent si mai ales cum se va face plata si cand.
  4. Sa presupunem ca ai nimerit intr-un apartament de care esti incantat. Nu te lasa pacalit de o canapea noua sau de un televizor LCD. Intreaba cat vine intretinerea iarna, cum sunt vecinii, uita-te sa vezi care e cea mai mare datorie la intretinere, afla de ce a plecat chiriasul precedent si mai ales cum se va face plata si cand.
  5. Ai grija sa nu te lasi pacalit de acel contract fara nicio valoare pe care-l face agentia imobiliara. Trebuie sa locuiesti legal si trebuie sa te asiguri ca proprietarul va inregistra contractul la circa financiara.
  6. Scormoneste apartamentul pana ai vazut tot ce ce se poate. Vezi daca apartamentul are mucegai sau igrasie iar daca este la ultimul etaj, asigura-te ca nu-ti va ploua sau ninge in casa.
  7. Daca poti, stabileste chiria in lei!
Cine este Aisiel Imobiliare?
Aisiel Imobiliare este o companie românească cu capital privat, care aplică cu success principiile inovatoare ale noului trend antreprenorial de profil şi acṭionează pe piaṭa bucureşteană cu o echipă de peste 30 de agenṭi profesionişti şi entuziaşti.
Copilu! Cauta si aici pe aisiel.ro.

Un comentariu:

Nick spunea...

Gasiti detalii pe
www.cloe.ro