marți, 19 noiembrie 2013

Cabana mea… din vis!

Vreau sa imi fac o cabana! Din lemn, ca se gaseste in toate padurile…

o-cabana-micutaCaut un Motofierastrau cu lant (drujba) Husqvarna 365, 46cm, 3.4KW… am nevoie de o drijba puternica pentru esente tari de lemn… doar am zis, imi fac o cabana serioasa, rezistenta! Acest motofierastrau este pentru uz profesional pentru ca sunt profesionist, nu? Este unul dintre cele mai mari, dar si printre cele mai usor de manipulat motoferastraie de pe piata, proiectat pentru cei mai pretentiosi dintre utilizatori, cand mediul este dificil si conditiile de lucru sunt dure. Dobor cam trei sute de stejari falnici si… vine un amic care imi spune ca are el o cabana de vanzare! Las balta copacii doborati si ma duc sa vad cabana cu pricina. Cabana solida, frumoasa, la poalele muntelui, in salbaticie… gata asta e! Batem palma si am cabana! Buuun, dar cum fac cu utilitatile! Cabana este departe de “cilivizatie” iar eu am nevoie de curent electric, neaparat!

Intru rapid pe net caut site-ul www.tools.store.ro si comand Generator curent monofazat automat WFM 12000-MHEA, imagecare este un grup electrogen (generator de curent, generator electric) profesional produs in Italia dupa norme europene, de 10 KVA, monofazat, pe benzina dotat cu panou automat pentru pornire in caz de avarie a tensiunii de la retea. Este actionat de un motor Honda cu alternatorul de tip sincron de precizie buna. Grupul este comandat de un panou de comanda si control a carui functionalitate depinde de modul de utilizare. Panoul automat este dotat cu microcontroler specializat. Este un generator de curent supersilentios (nu perturba linistea muntelui) si reprezinta optiunea ideala pentru alimentarea caselor de vacanta.

imagePentru a rezolva problema alimentarii cu apa a cabanei am optat pentru saparea unei fantani din care “trag” apa cu Set hidrofor de mare adancime format din: pompa submersibila model 4SKM100, sistem de automatizare (compus din: vas de expansiune cu membrana de 24 litri, presostat, manometru, racord cu 5 cai, furtun presiune pentru conectarea la condusctele de refulare) si set de instalare (adaptor compresiune FI 32, cot compresiune FI 32, niplu zincat, clapet de sens, robinet 1", rola teflon). Am cerut si teava de PHD pentru conectare. Setul hidrofor contine toate echipamentele si accesoriile necesare pentru realiza o alimentare cu apa.

Pentru incalzire o sa optez pentru Generator aer cald image(aeroterma) electrica cu flux de aer 7740kcal/ora, EK9. Aerotermele cu flux de aer, au o structura metalica solida, sunt vopsite cu pulberi epoxidice si au o izolatie care le asigura o securitate maximã. Elementele de incalzire, capsulate, inoxidabile si izolate independent sunt prevazute cu un termostat de protectie, care fereste aeroterma de pericolul unei supraincalziri sau a unui incendiu. Aerotermele pot fi utilizate pentru incalzirea locuintelor. De asemenea ele au aplicatii în agriculturt,constructii si oricare alt domeniu si sunt ideale pentru spatii mici si mijlocii, sali de asteptare, birouri, garaje, spatii comerciale, magazine, case de vacanta, etc. Ele pot fi folosite în grup si pentru încalzirea unor spatii mari, ca de exemplu în sere, sali de sport, hale industriale.

… acestea fiind spuse, va invit in cabana mea cu conditia sa imi aduceti in dar o unealta cat de mica de pe www.tools.store.ro!Angel

Niciun comentariu: